Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Λίγα πράγματα για την οικονομική κρίση

Μια φορά και έναν καιρό ήταν 27 κράτη. Τα κράτη αυτά αποφάσισαν να έχουν "δημοκρατία" και έτσι έδωσαν απεριόριστη δύναμη σε κάποια άτομα που τα ονόμασαν "βουλευτές". Τα άτομα αυτά είχαν τον ρόλο να ΑΚΟΥΝ τους πολίτες και
να παίρνουν αποφάσεις για το καλό των πολιτών και του κράτους. Η απεριόριστη αυτή δύναμη όμως τους έκανε να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα! Έτσι λοιπόν κάποιοι "έξυπνοι" θεώρησαν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν το κράτος! Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε το φαγοπότι! Ξαφνικά αυτοί άρχισαν να πλουτίζουν και το κράτος εντελώς τυχαία να χάνει λεφτά. Έτσι λοιπόν καταλήγουμε να έχουμε το σημερινό πρόβλημα που ονομάζομαι οικονομική κρίση! Αφού περάσαν γεγονότα που δεν ξεχνάμε όσο και αν αυτοί και τα ΜΜΕ τα "θάβουν"! Απλά αναφέρω SIEMENS, ασύλληπτες ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ, αγορές σε τρύπια υποβρύχια, ΜΙΖΕΣ κ.α.
Στο παρακάτω videο έχετε την δυνατότητα να δείτε ότι είπα παραπάνω απλά από το στόμα ενός Ευρωβουλευτή του οποίου και στο τέλος του έκλεισαν το μικρόφωνο! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

και μία μικρή λίστα με τους μεγαλύτερους φοροφυγάδες της Ελλάδας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια / Κράξιμο!